Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Καινοτομία παντού!


Όταν μία εταιρία είναι καινοτομική μέχρι το μεδούλι, μπορεί να επιτυγχάνει την καινοτομία μέσα από εκεί που άλλοι ούτε που θα φαντάζονταν. Ο λόγος για την αεροπορική Virgin America και το αυστηρά νομοθετημένο βίντεο ασφαλείας που όλοι έχουμε βαρεθεί να (μην) παρακολουθούμε πριν από μία πτήση.

Ένα βίντεο που είναι ίσως συνώνυμο με την τυποποίηση και την έλλειψη φαντασίας, η εταιρία αυτή κατάφερε να το μετατρέψει σε κάτι ψυχαγωγικό και, κατ' επέκταση, σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της, ισορροπώντας ανάμεσα στη φαντασία και την τήρηση των νόμων. Για να μην αναφερθώ στο απίστευτα όμορφο εσωτερικό των αεροπλάνων της εταιρίας μαζί με ένα πλήθος από άλλα καλούδια (καθίσματα που κάνουν μασάζ, παραγγελία φαγητού από την προσωπική touch-screen κ.τ.λ.).

Δείτε το βίντεο εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo Ari.Kali parousiasi.Dineis stous Ellines idees kai simvoules.To Blog sou ine kati san parathiro ston kosmo ton business,mes apo tin matia pou apektises apo tis spoudes sou kai apo tin epafi me ton tropo doulias pou exoun oi pio proxorimenes hores ston kosmo.Stin Ellada ta pragmata ine piso kai mono me almata tha kataferoume kati.
Esi perigrafis merika apo afta...

Aris είπε...

Να είσαι καλά Γιώργο, χαίρομαι που το βρίσκεις ενδιαφέρον ;).